Předražené nic

4. dubna 2018

Svět je plný "vykuků", co se z Vás budou různými cestami snažit vytáhnou nemalé finanční částky. Tito nepoctivci útočí na Vaše city, dobrou víru, či na pouhou nepozornost. Jedni takový to zkoušeli i na našeho dlouholetého klienta, pana Vojtěcha.

Panu Vojtěchovi přišla poštou faktura. Jakási pochybná reklamní společnost, o které v životě neslyšel, po něm chtěla 65 000 Kč za poskytnuté reklamní služby týkající se jeho podnikání.  Údajně prý s reklamní společností uzavřel smlouvu o poskytování reklamy, nicméně ničeho takového si nebyl vědomý, a dokonce s nikým ohledně reklamy ani netelefonoval, natož aby s něčím po telefonu souhlasil.

Rozhodl se tedy reklamní společnost požádat, aby mu doložila, na základě čeho po něm chce tak velký obnos peněz a jaké reklamní služby mu měly být poskytnuty. Místo kloudné odpovědi ale pan Vojtěch obdržel je opětovnou výzvu k úhradě. Dále už neváhal a předal případ nám.

V zastoupení pana Vojtěcha jsme se obrátili na reklamní společnost s výzvou o stornování nárokované faktury ve výši 65 000 Kč. Argumentovali jsme, že smluvní vztah mezi panem Vojtěchem a touto společností nikdy nevznikl a ani vzniknout nemohl, jelikož pan Vojtěch neudělil souhlas s uzavřením smlouvy žádnou z myslitelných forem. Zároveň jsme společnost důrazně požádali, aby pana Vojtěcha již více nekontaktovala a upozornili jsme ji, že v opačném případě bychom byli nuceni uvědomit Českou obchodní inspekci o nekalých obchodních praktikách této společnosti.

Reklamní společnost na základě naší výzvy obratem přehodnotila své původní tvrzení a fakturu stornovala a pan Vojtěch je nám vděčný, že o této reklamní společnosti již nikdy více neslyšel.

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před 2 dny

Rakouská dálniční známka není všemohoucí

Rakouská dálniční známka není všemohoucí

Jezdíte často přes Rakousko? Koupě dálniční známky ještě nemusí znamenat, že máte vše pod kontrolou a můžete bezstarostně cestovat. Rakouský úřad ASFiNAG je neúprosný, o čemž se přesvědčil i pan Honza.

Celý článek
Před týdnem

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Sousedy a rodinu si bohužel nevybíráme. A že takové spory většinou nemají hladký průběh, může potvrdit i paní Katka, která narazila na opravdu zahořklého obyvatele vedlejšího domu. Situace se vyhrotila natolik, že musela zavolat na pomoc advokáty z D.A.S.

Celý článek
Před 2 týdny

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Máte doma čtyřnohého parťáka? Pak jste určitě slyšeli o možnosti pojištění pro zvířata. Jedné takové nabídky využila i paní Anička. Když to potřebovala nejvíce, pojišťovna se k ní otočila zády. Advokáti D.A.S. ji ale ve štychu nenechali.

Celý článek